ROSA RESTAURANT - DELIVERY - CATERING
Shija ne duart tuaja!
Të freskta
Të shijshme
Të thjeshta
Të shëndetshme

USHQIM
TRADICIONAL

Ushimi me i mirë, që ju bën të ndiheni mirë!

Rosa Katering ofron një gamë të gjerë shërbimesh. Nëpërmjet paketave të thjeshta të drekës së biznesit ose ushqimeve te ndryshme tradicionale, Rosa Katering vjen në mjedisin tuaj të punës dhe shtëpisë, duke ju afruar cilësinë dhe shijen.

Specialitete tona përcaktojnë shijen më të mirë

Porosisni ate qe ju deshironi

TELEFONO TANI (355)69 70 50 700

Paketa jonë e drekës së biznesit ju ofron zgjidhjen ideale për të porositur ushqimin nga vendi juaj i punës. Së bashku me kolegët tuaj, zgjidhni paketën që ju përshtatet dhe zgjedhja juaj do të vijë tek ju, në kohë rekord.